(0)

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

 0

Kirjaudu sisään tallentaaksesi

Use Code: FS5

5% OFF Over $139

Use Code: FS10

10% OFF Over $239

Use Code: FS15

15% OFF Over $329

Free Shipping

Order Over USD $179

Ota meihin yhteyttä

Myynnin jälkeinen tuki:


 

Jos sinulla on Tilauksen tila ja muu myynninjälkeinen tuki, kirjaudu sisään Omat tilaukset ja napsauta järjestystä, johon tarvitset apua. Yksityiskohtaisesta tilaussivusta voit helposti tarkistaa tilaustietoja, seurata tilausten etenemistä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai valituksia saamistasi kohteista, ota meihin yhteyttä.

Kaikki Myyntitutkimukset käsitellään perusteellisesti. Vastaamme heti, kun meillä on tulos, ole kärsivällinen. Kyselyä ei jätetä vastaamatta.

Voit lähettää valituksen vaiheiden jälkeen, tiimimme huolehtii siitä yhden työpäivän kuluessa, tarkista tilisi säännöllisesti saadaksesi uusimman päivityksen, sinulle ilmoitetaan sähköpostitse samanaikaisesti. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin yleensä yhden työpäivän kuluessa.

 

Myyntiä edeltävä tuki:


 

Jos sinulla on kysyttävää ennen tilauksen tekemistä, käy ystävällisesti ohjekeskuksessamme. Ohjekeskus tarjoaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Lisäksi meillä on ystävällisiä palveluedustajia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua. Pyrimme tarjoamaan sinulle erinomaista asiakaspalvelua, ja teemme niin paljon kuin pystymme tehostamaan ostokokemustasi. Jos sinulla on kysymyksiä, huomautuksia tai neuvoja, ota meihin yhteyttä.

Sähköposti: [email protected]

 


 

Lähetä kyselysi

* Pakolliset kentät

Älä lähetä palautusosoitteita alla oleviin osoitteisiin, näihin osoitteisiin lähetettyjä palautuksia ei voi käsitellä. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä kysely.

Sähköposti: [email protected]